Menu na wynos
Zamówienia | 24h |
Odbiór | 10:00 – 21:00 |
Szanownie Gości i Przyjaciele.
Wiemy, że obecnie dostęp do naszej restauracji jest bardzo utrudniony i działa ona dla Gości
hotelowych. Dlatego, też chcielibyśmy zaoferować Wam nasze Kuźniowe Menu na Wynos.
Znajdziecie w nim wszystkie nasze najpopularniejsze i ulubione dania. Oczywiście również nasze
ręcznie robione pierogi.
Obecnie zamówienia będą dostępne jedynie z odbiorem własny.
Zapraszamy do składania zamówień pod numerem (46) 861 52 13 lub rezerwacje@kuzniahotel.pl
Wszystko będzie świeżo przygotowane tuż przed odbiorem.
Zapraszamy do zamówień na wynos
w Restauracji Kuźnia Napoleońska
SZNYCEL CIELĘCY PANIEROWANY 30,-
z jajkiem sadzonym, ziemniakami puree
i marchewką gotowaną z groszkiem
SZNYCEL Z KURCZAKA 25,-
z ziemniakami puree i buraczkami glazurowanymi
CHRUPIĄCE POLĘDWICZKI Z KURCZAKA 28,-
polędwiczki z kurczaka w pikantnej panierce
z sosem chilli , ryżem i zestawem surówek
KOTLET SCHABOWY Z KOŚCIĄ 25,-
kotlet schabowy w jajku z ziemniakami puree
i surówką z kiszonej kapusty
PIECZEŃ WIEPRZOWA 29,-
przygotowywana z karkówki grubo krojonej,
w sosie pieczeniowym, z kluskami śląskimi
i buraczkami glazurowanymi
PIEROGI WŁASNEGO WYROBU 16,-
gotowane, z cebulą ,skwarkami i surówką
Z MIĘSEM (6 szt)
KAPUSTĄ (6 szt)
MIX (6 szt)
SAŁATKA GRECKA 12,-
ser feta, pocięta papryka, ogórek,
pomidor oraz oliwki, z sosem winegret
SAŁATAK Z KURCZAKA 12,-
pieczony kurczak na mixie sałat,
pomidora, cebuli oraz ogórka kwaszonego,
z dressingiem włoskim
SAŁATKA MAZOWIECKA
mix sałat, cebula, kukurydza, pomidor,
dressing jogurtowo-koperkowy
z jajkiem na miękko 12,-
z kurczakiem w złotej panierce kukurydzianej 15,-
NALEŚNIKI SOCHACZEWSKIE (2 SZT) 15,-
z farszem z kaszy gryczanej i białego sera,
doprawiane mieszanką przypraw
podawane z maślanką
MAKARON PENNE W SOSIE ŚMIETANOWYM
z warzywami 16,-
z kurczakiem 16,-
MIRUNA PANIEROWANA 10,- / 100g
nowo zelandzka miruna w chrupiącej
złotej panierce
ziemniaki 3,-
surówka 4,-